2.3.19

«Ναι αλλά για τον Πολάκη γιατί δε λέτε τίποτα;...

Κοντεύει να συμπληρωθεί μια εβδομάδα και στη ΝΔ ακόμη πετάνε αστεία επιχειρήματα (όταν τα πετάνε, γιατί συνήθως αποφεύγουν) σχετικά με την καταδίκη του Νίκου Γεωργίαδη.

Την...
τιμητική του σήμερα είχε ο Κώστας Βλάσης, βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαζί το Σαββατοκύριακο» (Γιάννης Σκάλκος, Νίνα Κασιμάτη) και απευθυνόμενος στον Μάκη Μπαλαούρα είπε: Εμείς κύριε Μπαλαούρα δεν ξέρουμε τι κάνετε στο κρεβάτι σας...

Η λοιγική απάντηση που του δόθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «ούτε εμείς αλλά δε είναι το ίδιο οι προτιμήσεις του καθένα με την παιδεραστία» (κι ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια έχει υιοθετήσει τη λέξη παιδεραστία ενώ ο Γεωργιάδης έχει καταδικαστεί για ασέλγεια ανηλίκου επί πληρωμή.

Ο Βλάσης πέταξε το δεύτερο χαρτί της ΝΔ ως επιχείρημα... «Αν έχουν γίνει όλα αυτά και αν ισχύουν, τότε θα πρέπει να τιμωρηθεί». 

Η απάντηση αυτή τη φορά του δόθηκε από τον Γιάννη Σκάλκο: Δεν υπάρχει «αν», έχουμε δικαστική απόφαση... 

Είδε και απόειδε ο Βλάσης και πέρασε στο τρίτο και πιο αστείο επιχείρημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που σε κάνει πραγματικά να αναρωτιέσαι τι συζητούν στην Πειραιώς. 

«Κύριε Μπαλαούρα, τα έχουμε ξαναπεί. Μιλάτε για ένα πρώην στέλεχος της ΝΔ που δεν σχετίζεται με το κόμμα. Εσείς θα πάρετε θέση για τον Πολάκη που...». 

Κάπου εκεί έπρεπε να πετάξει από μόνη της χιόνια η τηλεόραση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: