1.3.19

«Σε μία θητεία κάναμε όσα δεν έγιναν στις προηγούμενες»...

Μια διαφορετική συνέντευξη για την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, σήμερα το πρωί στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και στην...
εκπομπή «Πολιτικό Καφενείο», με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

Συγκεκριμένα, η Ρένα Δούρου βρέθηκε σε ρόλο... παρουσιάστριας, κάνοντας την εισαγωγή στην εκπομπή, καθώς και την αποφώνηση, ενώ επέλεξε η ίδια τα τραγούδια που έπαιξαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, «ντύνοντας» με τα σχετικά μηνύματα συγκεκριμένες θεματικές.

Η Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε, μεταξύ άλλων, για το διακύβευμα της μάχης για την επανεκλογή της, τις εξελίξεις σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, καθώς και τα έργα, τόσο υποδομών (όπως το Φαληρικό) όσο και κοινωνικού αποτυπώματος, που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της δικής της διοίκησης στο λεκανοπέδιο.

Έχουμε αφήσει παρακαταθήκη που άλλοι δεν κατόρθωσαν σε περισσότερες αυτοδιοικητικές θητείες

«Επιλέξαμε να αλλάξουμε τις προτεραιότητες, δίνοντας έμφαση σε έργα μετρήσιμα, όπως τα αντιπλημμυρικά και τα αποχετευτικά, που όμως δεν έχουν εγκαίνια», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε αφήσει παρακαταθήκη που άλλοι δεν κατόρθωσαν σε περισσότερες αυτοδιοικητικές θητείες», είπε η Περιφερειάρχης. Αναφερόμενη στην εκ νέου υποψηφιότητά της τόνισε ότι «η κάλπη θα δείξει αν οι πολίτες θέλουν να επιστρέψουμε σε μια Αυτοδιοίκηση αδράνειας και εντυπώσεων». Ενώ αναφερόμενη στους συνυποψηφίους της, σχολίασε: «Έχω απέναντί μου άνδρες υποψηφίους, μεγαλύτερους από μένα, που έχουν υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση για πάρα πολλά χρόνια, και δεν ξέρουμε το έργο τους. Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Είναι θέμα των πολιτικών που εφάρμοσαν και το τι μετρήθηκε στην πράξη ως έργο».

Η Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στις εθνικές τραγωδίες που στέρησαν ανθρώπινες ζωές και βύθισαν σε πένθος τη χώρα, καθώς και στην αναγκαιότητα κατάλληλης προετοιμασίας όλων για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συνοδεύουν την κλιματική αλλαγή...

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: