5.11.16

Πρωταγωνίστησε το total black look ...


...στην ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο, καθώς το επέλεξαν τόσο η Όλγα Γεροβασίλη όσο και η κυρία Έλενα Κουντουρά μαζί με την 31χρονη «σταρ» που αναλαμβάνει την «καυτή» καρέκλα του υπ. Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.
 Αυτές είναι οι οκτώ κυρίες της νέας κυβέρνησης ...
Με total black look, σοβαρή και σεμνή, με λαμπερά κοσμήματα και ένα ρολόι να κοσμεί το αριστερό της καρπό, η 31χρονη «σταρ» του νέου υπουργικού σχήματος μετά τον ανασχηματισμό, Έφη Αχτσιόγλου τράβηξε...
όλα τα φλας στην ορκωμοσία που έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Η νέα κυβέρνηση έχει δυνατό «άρωμα» γυναίκας με οκτώ κυρίες να αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο. Κάποιες από αυτές διατηρήθηκαν στη θέση τους, άλλες μετακινήθηκαν, ενώ έχουμε και τρεις νέες εισόδους στο κυβερνητικό σχήμα. Η Εφη Αχτσιόγλου στο υπουργείο Εργασίας, η Λυδία Κονιόρδου στο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Κατερίνα Παπανάτσιου υφυπουργός στο υπουργείο Οικονομικών. 

Η Έφη Αχτσιόγλου ανάμεσα στον νέο υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Γαβρόγλου και τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή


Η Έφη Αχτσιόγλου, ένα πρόσωπο που υπήρξε σύμβουλος του Γιώργου Κατρούγκαλου, σήμερα απολαμβάνει μια «καυτή» καρέκλα στο πλευρό του πρωθυπουργού, στο υπουργείο Εργασίας. 

Η κυρία Αχτσιόγλου κατέφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρο Χαρίτση. 

Το νέο «αίμα» έχει γεννηθεί το 1985 στα Γιαννιτσά Πέλλας και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου. Η διδακτορική διατριβή της αφορά το Εργατικό Δίκαιο. 

Η Έφη Αχτσιόγλου είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι πρότινος διευθύντρια του γραφείου του Γιώργου Κατρούγκαλου, στο υπουργείο Εργασίας.

Ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015, ενώ είναι διδάκτορας ερευνήτρια με πολλά επιστημονικά και κομματικά ένσημα.

Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης, Θεανώ Φωτίου και Έφη Αχτσιόγλου, συζητούν μετά το πέρας της ορκωμοσίας


Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: