30.11.16

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Δυτ. Μακεδονίας...

 λόγω του χιονιά...

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχουν προκαλέσει η σφοδρή χιονόπτωση, οι χαμηλές θερμοκρασίες που...
φτάνουν τους -5 βαθμούς Κελσίου και ο παγετός στο επαρχιακό δίκτυο της δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας απαραίτηση είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων  στην επαρχιακή Οδό Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) από το 18ο χλμ. έως το 28ο χλμ., στην επαρχιακή Οδό Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βίγλας) από το 8ο χλμ. έως το 25ο χλμ. και στον δρόμο που συνδέει το δημοτικό διαμέρισμα του Αετού με το Νυμφαίο Φλώρινας καθώς και στο μεγαλύτερο μέρος του επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Κοζάνης.
Στην Εγνατία οδό λόγω της χαμηλής ορατότητας και των ισχυρών ανέμων συνιστάται στους οδηγούς να διατηρούν χαμηλές ταχύτητες στα οχηματά τους.

Σε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά τα σχολεία

Λόγω της κακοκαιρίας τα σχολεία στο δήμο Φλώρινας θα παραμείνουν σήμερα κλειστά, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά οι παιδικοί σταθμοί. Την ίδια στιγμή στο δήμο Πρεσπών και στο Δήμο Αμυνταίου τα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 9.15 το πρωί.

Επίσης, με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης τα μαθήματα στα σχολεία της πόλης θα ξεκινήσουν στις 9.15 το πρωί ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά όλοι οι παιδικοί σταθμοί του δήμου. Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στον δήμο Σερβίων Βελβεντού, ενώ τα σχολεία στο δήμο Εορδαίας θα λειτουργήσουν κανονικά. Επίσης στον δήμο Βοΐου τα σχολεία θα λειτουργήσουν με μια ώρα καθυστέρηση.

Στο δήμο Καστοριάς τα μαθήματα θα ξεκινήσουν με μια ώρα καθυστέρηση ενώ στο δήμο Άργους Ορεστικού τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. 

Στο δήμο Γρεβενών όλες οι σχολικές μονάδες θα ξεκινήσουν με μια ώρα καθυστέρηση...

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: