30.11.16

Το παιχνίδι της μοίρας στην πτήση της Τσαπεκοένσε...

Το παιχνίδι της μοίρας στην πτήση της Τσαπεκοένσε: Ο πατέρας του πιλότου είχε σκοτωθεί κι αυτός σε αεροπορικό δυστύχημαΟ πατέρας του πιλότου είχε σκοτωθεί κι αυτός σε αεροπορικό δυστύχημα...

Όσο περνούν οι ώρες ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τους ανθρώπους που έχασαν άδικα τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα της Κολομβίας.

Μια από τις ιστορίες που...
έχει προκαλέσει αίσθηση είναι το... παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον πιλότο Miguel 'Micky' Quiroga, ο οποίος έμελλε να σκοτωθεί με τον ίδιο τρόπο που έχασε τον πατέρα του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο 54χρονος είχε χάσει τον πατέρα του σε αεροπορικό δυστύχημα το 1963, όταν ο ίδιος ήταν μόλις ενός έτους.


Ένα ακόμα στοιχείο που θα ενώνει για πάντα πατέρα και γιο είναι το γεγονός ότι αμφότεροι έφυγαν από τη ζωή σχεδόν στην ίδια ηλικία (ο πατέρας του το 1963 ήταν 53 ετών.)



Τα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα χαρακτηρίζουν ήρωα τον πιλότο της μοιραίας πτήσης, αναφέροντας πως αν δεν άδειαζε τα καύσιμα όταν κατάλαβε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, θα είχαν σκοτωθεί όλοι οι επιβαίνοντες κατά την πρόσκρουση.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο αδικοχαμένος πιλότος είχε δηλώσει πως παρά το γεγονός ότι δεν γνώρισε τον πατέρα του, ήταν η έμπνευσή του για να ασχοληθεί με τα αεροπλάνα.







Δεν υπάρχουν σχόλια: