29.11.16

Συγκινητικές πρωτοβουλίες...

Συγκινητικές πρωτοβουλίες μπροστά στο δράμα της Τσαπεκοένσε - Mediaμπροστά στο δράμα της Τσαπεκοένσε...

Σε κινήσεις που προκαλούν παγκόσμια συγκίνηση προχωρούν ποδοσφαιρικές ομάδες της Βραζιλίας μπροστά στο...
δράμα της Τσαπεκοένσε, η οποία κυριολεκτικά διαλύθηκε, μαζί με το μοιραίο αεροσκάφος που κατέπεσε στην Κολομβία

Η Ατλέτικο Νασιονάλ η οποία επρόκειτο να αναμετρηθεί με τη Τσαπεκοένσε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ χώρας, ζήτησε από τη Συνομοσπονδία Λατινικής Αμερικής (CONMEBOL) να απομείνει το τρόπαιο στη Τσαπεκοένσε, στη μνήμη των θυμάτων!

Η κίνηση της Ατλέτικο Νασιονάλ αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς δεν έχει κατακτήσει ποτέ σε επτά συμμετοχές το Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ έχει χάσει σε δύο τελικούς.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Γκρέμιο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με ανθρώπους της Τσαπεκοένσε κατέθεσε επισήμως πρόταση στην βραζιλιάνικη ομοσπονδία για να στηριχθεί η ομάδα.

Συγκεκριμένα, μετέφερε τη θέλησή της να δανείσει ποδοσφαιριστές της στην Τσαπεκοένσε και ως επέκταση αυτού, πρότεινε και οι άλλες ομάδες να δώσουν μέχρι δύο παίκτες δανεικούς στην Τσαπεκοένσε για να μπορέσει να ανακάμψει μετά τη σημερινή τραγωδία.

Μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την ομοσπονδία και τη Λίγκα, αλλά, από ομάδες. Παλμέιρας, Κορίνθιανς, Σάο Πάολο και Σάντος δήλωσαν έτοιμες, και μάλιστα, άμεσα να δανείσουν παίκτες καλύπτοντας εκείνες τα έξοδα, συμβολαίων καθώς και ό,τι άλλων χρειαστεί...


topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: