8.11.16

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει ψέμα που να μην είπε ο Τσίπρας...

Μαξίμου: Kατώτερος των περιστάσεων ο πρόεδρος της ΝΔ...

«Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τη ρότα της Ελλάδας», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας απόψε σε...
εκδήλωση των ΝΟΔΕ Ρεθύμνης – Χανίων, στις Βρύσες Χανίων, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Δεσμεύομαι απέναντί σας να μιλώ πάντα τη γλώσσα της αλήθειας. Δεν υπόσχομαι τίποτα που δεν είμαι βέβαιος ότι μπορώ να εκπληρώσω … Άλλωστε, το ψέμα και τις κενές υποσχέσεις τις βιώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια και είδαμε τα αποτελέσματα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ στην αρχή της ομιλίας του.

Αναφερόμενος στην σημερινή κατάσταση, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι: «Τα όσα ζούμε σήμερα έχουν τη σφραγίδα της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου» και προειδοποίησε: «Αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς και με αυτά τα μυαλά, τα χειρότερα θα είναι μπροστά μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Δεν υπάρχει πολίτης που δεν εξαπάτησε ο κ. Τσίπρας. Δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που δεν κορόιδεψε. Δεν υπάρχει ψέμα που να μην είπε».

H απάντηση της κυβέρνησης

Τις ad hominem καταγγελίες του κ. Μητσοτάκη του τις επιστρέφουμε, σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή την ομιλία του πρόεδρου της ΝΔ,Κυριάκου Μητσοτάκη, στα Χανιά.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, σημειώνουν και καταλήγουν: Η κυβέρνηση αυτή θα κριθεί από τον ελληνικό λαό και όχι από το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της διαπλοκής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: