12.11.16

Ο Τατσόπουλος και το… «τσεκουράκι» του Βορίδη...


Πλήρη κάλυψη στον βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, για την φωτογραφία του με αυτοσχέδιο τσεκούρι, παρείχε ο...
Πέτρος Τατσόπουλος μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου φιλοξενήθηκε.

Σε μια προσπάθεια ξεπλύματος του ακροδεξιού παρελθόντος του βουλευτή, ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι «Ο άλλος ένα αυτοσχέδιο τσεκουράκι έφτιαξε πριν από 30 χρόνια και τον σέρνουν για το τσεκούρι. Τον άλλο η γυναίκα του σε μια στιγμή χαλάρωσης τον είπε «Μπουμπούκο» και τον σέρνουν για το Μπουμπούκο. Κι εγώ είπα μια μαλακία για τη μισή Αθήνα. Μας βολεύει να έχουμε μισή ατάκα για να του τη σέρνουμε μια ζωή»...

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος της Αυγής Πέτρος Κατσάκος, απευθυνόμενος στον κ. Τατσόπουλο μέσω facebook: «να ξέρεις πως τότε, πριν από 30 χρόνια, με εκείνο το αυτοσχέδιο τσεκουράκι και την συμμορία του, έστειλαν πολλούς «μαλλιάδες» και πολλά «κουμούνια» στο νοσοκομείο, μεταξύ αυτών εμένα μαζί με καμιά δεκαριά συμφοιτητές μου το 1986 (ακριβώς πριν 30 χρόνια όπως είπες κι εσύ)».

«Θα παραμείνει ο φασίστας μαχαιροβγάλτης και τσεκουροφόρος που το σύστημα τον ξέπλυνε, τον αναβάπτισε και του χάρισε την συμπόνοια σου…», καταλήγει ο Πέτρος Κατσάκος, δίνοντας πληρωμένη απάντηση στον όψιμο image maker του Μάκη Βορίδη.




altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: