18.11.16

Καιρός: Αίθριος με αραιές νεφώσεις...

Καιρός: Αίθριος με αραιές νεφώσεις - Αναλυτική πρόγνωσηΓενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή σημειώνοντας λίγες αραιές νεφώσεις στα κεντρικά και νότια της χώρας. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο της...
τάξης των 2 έως 4 βαθμών.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα σημειωθεί παγετός στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και τα ορεινά της νότιας ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης, η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς και τις βραδινές ώρες.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, ασθενείς άνεμοι και το θερμόμετρο από 1 έως 15 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 0 έως 19 βαθμούς. 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 0 έως 19 βαθμούς.
   
Στην Πελοπόννησο, τοπική συννεφιά με πιθανότητα ασθενούς βροχής στα νοτιοδυτικά και ο υδράργυρος από 2 έως 20 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.   

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός και βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 11 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία έως 21 βαθμούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: