2.11.16

Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αγνόησαν το ΣτΕ και τώρα ζητούν και τα ρέστα...

Αποτέλεσμα εικόνας για κανάλι
... "με προφανή κίνδυνο να πέσει μαύρο στην τηλεοπτική αγορά, από την αδυναμία εκτέλεσης οικονομικών συναλλαγών"...
Δεν έχει γίνει αντιληπτό το εξής από όλους τους συμμετέχοντες στο “θέατρο” του ΕΣΡ. Από τη στιγμή που η πρότερη απόφαση του ΣτΕ καταργεί το προσωρινό καθεστώς λειτουργίας, με τη ...
μέθοδο των παρατάσεων και καθώς δεν έχει χορηγηθεί νέα, οι σταθμοί δεν διαθέτουν καμία βάση νομιμότητας. Ως εκ τούτου οι οικονομικές συναλλαγές είναι εντελώς στον αέρα. Δεν μπορούν να εκπέμπουν ούτε επίγεια, ούτε στη Nova ή στον OTE TV. Η επιπλέον παράταση της αβεβαιότητας αυτής και οι εξωφρενικές απαιτήσεις που ακούγονται από διάφορες πλευρές του πολιτικού φάσματος, μπορεί να οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερο αδιέξοδο. 
Διότι το ΣτΕ είπε πως το ΕΣΡ που δεν υφίσταται πρέπει να χορηγήσει τις άδειες, αλλά συνάμα από το 2ο10 έχει αποφανθεί πρέπει να σταματήσει η κατάληψη των συχνοτήτων δια του ανοίγματος της αγοράς. Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αγνόησαν το ΣτΕ και συνέχισαν να δίνουν παράταση και τώρα ζητούν και τα ρέστα με προφανή κίνδυνο να πέσει μαύρο στην τηλεοπτική αγορά, από την αδυναμία εκτέλεσης οικονομικών συναλλαγών.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: