19.11.16

Στη Χίο μετά τις επιθέσεις στον καταυλισμό της Σούδας, ο Γ. Μπαλάφας...

Χίος
Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής επισκέφθηκε την Παρασκευή το νησί, μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και τις επιθέσεις «αγανακτισμένων» πολιτών και ομάδας Χρυσαυγιτών στον προσφυγικό καταυλισμό.

Ο...
Γιάννης Μπαλάφας, επισκέφθηκε τη δομή φιλοξενίας στη Σούδα και στη συνέχεια συναντήθηκε στο δημαρχείο της Χίου με τον δήμαρχο Μανώλη Βουρνού, αντιδημάρχους και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ενώ είχε στη συνέχεια συνάντηση και με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη.

Υπενθυμίζουμε ότι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου συνεχίζει να βρίσκεται 25χρονος Αλγερινός με βαθύ τραύμα στο κεφάλι από χτύπημα, που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Ο υφυπουργός κατά την τοποθέτησή του σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η παρουσία μου εδώ δηλώνει το ενδιαφέρον της πολιτείας για το τι συμβαίνει στην Χίο, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά και να συζητήσουμε με αποτελεσματικό τρόπο και να δουλέψουμε για την επίλυση των ζητημάτων που υπάρχουν. Η πολιτεία δεν θα επιτρέψει σε στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτισμένο και ευγενή λαό της Χίου, να τρομοκρατούν και να προχωρούν σε ξυλοδαρμούς ανθρώπων στο όνομα της άποψής τους και του μίσους που μπορεί να έχουν για οτιδήποτε διαφορετικό. Αυτό δεν θα γίνει ανεκτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: