10.10.16

Η μητέρα του Μπεν ξέσπασε σε λυγμούς on air...

 Η μητέρα του Μπεν ξέσπασε σε λυγμούς on air - «Θέλουμε απαντήσεις» (Βίντεο)«Θέλουμε απαντήσεις»...

Σε λυγμούς ξέσπασε η μητέρα του μικρού Μπεν, που αγνοείται από το 1991, στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής.

Μιλώντας στην...
εκπομπή «Good Morning Britain» για τον Γολγοθά που περνάει εδώ και 25 χρόνια και τις νέες έρευνες που γίνονται στην Κω, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Σε μια άκρως συναισθηματική συνέντευξη, η Κέρι Νίνταμ μίλησε για την ανάγκη της να πάρει απαντήσεις για το τι συνέβη στον μικρό γιο της, μόλις 21 μηνών την ημέρα της εξαφάνισής του.

«Θέλουμε απαντήσεις, είτε είναι καλές είτε είναι κακές», είπε. «Δυστυχώς, φαίνεται πως θα ακούσουμε κακά νέα. Πιστεύω ότι είμαστε κοντά στο να διαπιστώσουμε ότι είναι νεκρός», πρόσθεσε, ξεσπώντας σε κλάματα. «Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά τουλάχιστον θα μάθουμε (σ.σ.: ότι δεν ζει πια), θα είναι το τέλος της ιστορίας και θα μπορεί να αναπαυθεί και εμείς να τον θυμόμαστε όπως ήταν».  

«Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλα 25 χρόνια σαν και τα προηγούμενα. Οι γονείς μου κι εγώ δεν αντέχουμε άλλο. Είμαστε όλοι εξαιρετικά αγχωμένοι και κουρασμένοι», τόνισε. 

«Προσπαθούμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι γίνεται. Οι αστυνομικοί συνέχεια μας ενημερώνουν και κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο σκέφτομαι "θα είναι τώρα τα άσχημα νέα;"»...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: