4.10.16

ΣτΕ: Ακυρώθηκε ο διορισμός της νέας διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ...

ΣτΕ:  Ακυρώθηκε ο διορισμός της νέας διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟΟ πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Θ. Γιαννόπουλος είχε προσφύγει ζητώντας την επαναφορά του...

Το Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωσε με απόφασή του τον διορισμό της νέας διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Δικαιώθηκε, έτσι, ο...

πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Θανάσης Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας την επαναφορά του στη θέση του, ενώ έχει ήδη δηλώσει ότι είναι πρόθυμος να επανέλθει σε αυτή.

Μετά την απόφαση αυτή,  βρίσκεται στον αέρα η νομιμότητα του διορισμού του νέου διοικηττικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ υπό τον κύριο Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ και όπως είναι γνωστό ο κ. Γιαννόπουλος είχε παυθεί από τα καθήκοντά του μετά από την κόντρα του με τον αναπληρωτη υπουργό Υγείας Π.Πολάκη, με αφορμή τον διαγωνισμό για τη στελέχωση των μονάδων εντατικής θεραπείας με ιατρικό προσωπικό.

Πληροφορίες επιμένουν ότι περίπου στις 1.30 μ.μ. το μεσημέρι της Τρίτης ο κ. Ρόζεμπεργκ μάζεψε τα πράγμτά του και εγκατέλειψε το κτίριο...

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: