18.10.16

Σε ρόλο συνηγόρου του Φωτήλα ο Λυκούδης...

«Καρφιά» σε Θεοδωράκη...

Αν δεν είχε φαίνεται πως απέκτησε «συνήγορο υπεράσπισης» ο διαγραφείς – από το Ποτάμι – βουλευτής Ιάσων Φωτήλας και μάλιστα από το παλαιό, πλέον, κόμμα του.

Ο...
λόγος για τον Σπύρο Λυκούδη, ο οποίος σε σημερινή του συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», υπερασπίστηκε τη «συνεπή» στάση του κ. Φωτήλα. Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη ημέρα εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «τιμόνι» της ΝΔ, ο κ. Φωτήλας έσπευσε να του δηλώσει «τα σέβη του», ζητώντας δημοσίως από το Ποτάμι να συμπλεύσει με τη ΝΔ.

Όσον αφορά τη δική του άποψη για το «μέλλον» του Ποταμιού, ο κ. Λυκούδης τόνισε ότι ενώ το κόμμα είχε όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει στον μεσαίο χώρο, εντούτοις λόγω λαθών και αδυναμιών, «βρίσκεται τώρα σε άμυνα και σε οπισθοχώρηση» και εκτίμησε ότι η πορεία αυτή είναι δύσκολο να αναστραφεί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το βλέπω δεν θέλω να κρύβομαι».

Όταν η συζήτηση πήγε στα σενάρια μετακίνησής του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο κ. Λυκούδης τόνισε πως «δεν έχω καμία πρόθεση να πάω στην Δημοκρατική Συμπαράταξη διότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ. Παλεύω για την συγκρότηση της Κεντροαριστεράς».

Υ.Γ: Σημειώνεται η ημερομηνία διάψευσης των σεναρίων αυτών…

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: