2.3.16

Ένταση στο Υπ. Οικονομικών...

Επεισόδια και λιποθυμίες με την αστυνομία στην κατάληψη της ΠΟΕΔΗΝ στο ΥΠΟΙΚ

Μια γυναίκα λιποθύμησε...

ΦΩΤΟ...

Με την επέμβαση της αστυνομίας έληξε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί η συμβολική κατάληψη που επιχείρησαν εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, στην είσοδο του...
υπουργείου Οικονομικών στην οδό Νίκης στο Σύνταγμα.

Ομάδα περίπου 30 εργαζομένων, μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, βρέθηκαν από τις 06:00 το πρωί στην είσοδο του κτηρίου και δήλωσαν πως δεν πρόκειται να επιτρέψουν την είσοδο σε κανέναν τουλάχιστον μέχρι τις 11:00.

Λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, δυνάμεις της αστυνομίας επιχείρησαν να τους απωθήσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές και ένταση. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μια γυναίκα τραυματίστηκε και λιποθύμησε, ενώ οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ κατήγγειλαν πως «ήρθαμε να δούμε τον υπουργό και μας έστειλαν τα ΜΑΤ».

Αστυνομικοί επιχείρησαν να διώξουν τους διαδηλωτές απωθώντας τους στο απέναντι πεζοδρόμιο


Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μια γυναίκα τραυματίστηκε και λιποθύμησε


Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε κατά κύριο λόγο εναντίον στις προωθούμενες αλλαγές στο Ασφαλιστικό, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διαδηλωτές παραμένουν στο σημείο.

«Αποκλείσαμε συμβολικά το υπουργείο της τρόικας και των μνημονίων για να διαμαρτυρηθούμε για την δήθεν διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση», δήλωσε το πρωί ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Είναι η τέταρτη φορά που ζητούμε συνάντηση και δεν μας δέχονται, συμπλήρωσε.




protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: