25.9.13

Περιμένουν να μιλήσει το βαλιτσάκι της ΕΥΠ...

Φως στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα αλλά ενδεχομένως και σε άλλες υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται η Χρυσή Αυγή αναμένεται να...
ρίξει το γνωστό «βαλιτσάκι» των κρατικών υπηρεσιών, που για την ώρα δεν είναι σαφές το πότε ακριβώς επιστρατεύθηκε και σε ποιες πληροφορίες βασίζονταν οι παρακολουθήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαρ. Βουρλιώτης, που έχει αναλάβει τη δικογραφία με τις 32 υποθέσεις που παρέδωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, αναμένει τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από το γνωστό «βαλιτσάκι» των κρατικών υπηρεσιών, πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σημειώνεται ότι βάσει πληροφοριών έχουν καταγραφεί τηλεφωνικές συνδιαλέξεις σε αδιευκρινίστης διάρκειας χρονικό διάστημα πριν και μετά από συμπλοκές τόσο στην περιφέρεια του Πειραιά, όσο και σε άλλες περιοχές της Αττικής καθώς είχε δοθεί η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξων.

Στο μεταξύ ήδη από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη της δολοφονίας Γ. Ρουπακιά έχουν ταυτοποιηθεί πέντε άτομα με τα οποία είχε επικοινωνήσει είτε πριν είτε μετά τη στυγερή δολοφονία.

Παράλληλα η ΕΥΠ, όπως έγραφε την Τρίτη η “Ε” φέρεται να δραστηριοποιείται στις έρευνες με σκοπό την ανίχνευση ενδεχόμενων δικτύων ενστόλων με κομματάρχες της Χ.Α., που δραστηριοποιούνται σε έκνομες ενέργειες.

Πληροφορίες τη φέρουν να δραστηριοποιείται αναζητώντας ηλεκτρονικά ίχνη επικοινωνιών ενστόλων με μέλη της Χ.Α., που βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών.

Από το πρωί συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαρ. Βουρλιώτη, Ειδικότερα, κατέθεσαν ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου, Γ. Σωτηρέλης, εκπρόσωποι της Πακιστανικής και Αιγυπτιακής κοινότητας στην Ελλάδα και ο πρόεδρος του συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης...
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: