30.9.13

Ποιος διαχειρίζεται το λογαριασμό του Κασιδιάρη;...

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι στο λογαριασμό του Ηλία Κασιδιάρη στο facebook ανεβαίνουν μηνύματα, παρότι είναι κρατούμενος στα κελιά της αντιτρομοκρατικής στο 12ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Ο συγκεκριμένος όροφος αποτελεί ...
άβατο και όπως λένε, οι καλά γνωρίζοντες, αποκλείεται να έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο. Ωστόσο προκαλεί εντύπωση πως ενημερώνεται ο λογαριασμός του στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης, παρότι η αστυνομία ισχυρίζεται ότι δεν έχει πρόσβαση σε ίντερνετ.

Την Κυριακή το βράδυ μια ακόμα ανάρτηση ανέβηκε, η οποία ανέφερε: «Έγκλημα μας πως είπαμε την Αλήθεια, ο λαός μας ακολούθησε, διεκδικήσαμε μια ελεύθερη Ελλάδα. Η σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου θα πέσει. Η Αλήθεια θα νικήσει! (29.9.2013 κρατητήρια αντιτρομοκρατικής)».

Μάλιστα στο τέλος σε παρένθεση αναφέρει ότι το μήνυμα το γράφει ο ίδιος από τα κρατητήρια της αντιτρομοκρατικής, προφανώς θέλοντας να δείξει ότι έχει τη δυνατότητα αυτή.

Όμως το πιθανότερο είναι να έχει δώσει σε κάποιον άλλο τους κωδικούς του και να διαχειρίζεται το λογαριασμό του.

Άλλωστε θα περιμέναμε κάποιο πιο σκληρό μήνυμα από τον ίδιο, μετά τη στάση που τον είδαμε να κρατά κατά τη μεταγωγή του, όπου έβριζε, έφτυνε και απειλούσε…


Μ. Α.

matrix24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: