29.9.13

Σε ποιον λες οχι ρε! ...

 
Επεισόδιο σε βάρος αστυνομικού,  με πρωταγωνίστρια την κόρη του Μιχαλολιάκου, Ουρανία...
Ακόμη και τη στιγμή που ο  Μιχαλολιάκος οδηγούνταν στα δικαστήρια της Ευελπίδων με χειροπέδες προκειμένου να απολογηθεί, η κόρη του  εξακολουθούσε να...
προκαλεί.
 Η Ουρανία Μιχαλολιάκου απείλησε αστυνομικό πως θα «μαζέψει 1.000 δικούς της» επειδή της αρνήθηκε να μεταφέρει πράγματα.
Τα ξημερώματα της Κυριακής η Ουρανία Μιχαλολιάκου προσπάθησε να περάσει στα δικαστήρια με δύο σακούλες σούπερ μάρκετ στα χέρια. Ο αστυνομικός της το απαγόρευσε και άκουσε τις απίστευτες απειλές της κόρης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
Η Ουρανία Μιχαλολιάκου, που συνοδευόταν από τον βουλευτή του κόμματος Αρτέμη Ματθαιόπουλο, άκουσε τον αστυνομικό να της ζητά να παραδώσει τα πράγματα στους κρατούμενους μόλις εκείνοι μεταφερθούν στη ΓΑΔΑ, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργούσε το μηχάνημα ελέγχου στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
«Δώσε μου τα στοιχεία σου και θα δεις...», του απάντησε ο βουλευτής θυμωμένος ενώ η Ουρανία Μιχαλολιάκου τράβηξε περισσότερο το σχοινί. «Αν μαζέψω εδώ 1.000 δικούς μας και ρίξουν τα κάγκελα, θα καταλάβεις σε ποιον λες όχι», τον απείλησε. «Δικαίωμα σας να το κάνετε και υποχρέωση μου να εφαρμόσω τον νόμο», της απάντησε ψύχραιμα ο αστυνομικός.

Πηγή: enstoloi.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: