30.9.13

Όπλα,γερμανικά κράνη,φωτογραφίες του Χίτλερ,βρέθηκαν το σπίτι του Χρ. Παππά στα Γιάννενα...

Μετά την άσκηση ποινικών διώξεων εις βάρος της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και άλλων στελεχών, μελών ή συνεργαζόμενων με την ΧΑ ατόμων και εν όψει των απολογιών των κατηγορουμένων και της κατάρτισης των κατηγορητηρίων, οι εισαγγελικές αρχές και η αστυνομία συνεχίζουν τις έρευνες.

Πρώτη προτεραιότητα είναι...
ο εντοπισμός του οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής, που σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα φυλάσσεται σε άγνωστη τοποθεσία.

Παράλληλα, αναζητούνται συμπληρωματικά επιβαρυντικά για τους κατηγορούμενους στοιχεία και στο πλαίσιο αυτό γίνονται έρευνες σε γραφεία της Χρυσής Αυγής και σε κατοικίες βουλευτών που συνελήφθησαν.

Μετά τα όπλα, το κομπιούτερ, τα usb και τα χρήματα που κατασχέθηκαν από την οικία του Νίκου Μιχαλολιάκου το Σάββατο, την Κυριακή έρευνες έγιναν στα βουλευτικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Εν τω μεταξύ, αργά το βράδυ της Κυριακής έως τα ξημερώματα της Δευτέρας ερευνήθηκε το γραφείο του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππά στη Βουλή και το σπίτι του στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σπίτι του Χρ. Παππά στα Γιάννενα εντοπίστηκε ένα 38άρι πιστόλι, φωτογραφίες του Χίτλερ, σβάστικες και γερμανικά κράνη. Πρόκειται για μια πρώτη έρευνα, καθώς η κατοικία θα επανεξεταστεί σπιθαμή προς σπιθαμή...
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: