17.9.13

Ο Π. Καψής προκαλεί ξανά...




Καλεί τον Εισαγγελέα να επέμβει στο Ραδιομέγαρο!...

iskra.gr

Νέα επίθεση σε βάρος των εργαζομένων της ΕΡΤ, οι οποίοι συνεχίζουν τον ηρωικό αγώνα τους για τρεις και πλέον μήνες, εξαπέλυσε ...
σήμερα Τρίτη (17/9) ο υφυπουργός Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, επαναλαμβάνοντας απροκάλυπτα τις ωμές απειλές για εισαγγελική και κατ' επέκταση αστυνομική επέμβαση στο Ραδιoμέγαρο της Αγ. Παρασκευής και εκδίωξη των αγωνιζόμενων εργαζομένων, ενώ υπεραμύνθηκε και του κυβερνητικού ραδιοτηλεοπτικού μορφώματος που φέρει τον τίτλο "Δημόσια Τηλεόραση".

«Δεν υπάρχουν πολλές δημόσιες τηλεοράσεις. Υπάρχει και μία απεργιακή ΕΡΤ, η οποία μεταδίδει ένα πρόγραμμα μέσω διαδικτύου, ουσιαστικά, παρακρατώντας παράνομα τις εγκαταστάσεις που ανήκουν στο Δημόσιο» ανέφερε χαρακτηριστικά και παραπλανητικά στη συνέντευξή του στο ρ/σ Alpha 989 και τη δημοσιογράφο Ελένη Σπυρίδη.

Ο Π. Καψής, επιβεβαιώνοντας τις πελατειακές σχέσεις, πρόσθεσε πως «το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθούν, νομίζω αύριο-μεθαύριο το αργότερο, τα ονόματα των υπολοίπων προς πρόσληψη από τη "Δημόσια Τηλεόραση". Ήδη, η "Δημόσια Τηλεόραση", ισχυρίστηκε διαστρεβλωτικά ο Παντ. Καψής, εκπέμπει ένα πρόγραμμα σχεδόν πλήρες σε ό,τι αφορά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, προφανώς εννοώ. Νομίζω ότι δεν εξυπηρετεί σε τίποτα αυτή η κατάληψη στην Αγία Παρασκευή. Και φαντάζομαι, προσέθεσε κυνικά και απειλητικά, όπως το έχω πει και άλλη φορά, ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα να παρέμβει ο εισαγγελέας».


Παράλληλα, ο Π. Καψής ανέφερε πως «πολύ σύντομα θα υπάρξει, μόλις ξεπεραστούν τα τεχνικά προβλήματα, και το ραδιόφωνο. Θα ανακοινωθούν και οι προσλήψεις. Έχουν τελειώσει, είπε ψευδέστατα και υποκριτικά, έχουν ικανοποιηθεί όλα τα αιτήματα και οι ανησυχίες που είχαν εκφράσει οι εργαζόμενοι. Νομίζω ότι πλέον δεν θα έχουν καμία δικαιολογία, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλα αυτά, να συνεχίσουν να παραμένουν στην Αγία Παρασκευή»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: