2.9.13

Όχι στο κλείσιμο της ΕΛΒΟ...



Τη διαχρονική στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΛΒΟ, εξέφρασαν σήμερα οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Δ. Χαραλαμπίδου και Λ. Αμμανατίδου οι οποίες με τη συνοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τον...
συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Ν. Σαμανίδη και τα στελέχη Μ. Γκίκα και Δ. Τσιγγάνη, πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου περιοδεία σε εργοστάσια της πόλης εν όψει των κινητοποιήσεων για την ΔΕΘ.



Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι στην ΕΛΒΟ βρίσκονται από σήμερα σε επίσχεση εργασίας αντιδρώντας στο γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι επί 3,5 μήνες ενώ ταυτόχρονα εναντιώνονται στο κλείσιμο του εργοστασίου μετά την εισήγηση της κυβέρνησης να ενταχθεί η ΕΛΒΟ σε διαδικασία εκκαθάρισης εν λειτουργία.



Οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ τόνισαν την αναγκαιότητα ύπαρξης της ΕΛΒΟ ως σημαντικού κομματιού της αμυντικής βιομηχανίας και επανέλαβαν την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην απαξίωση της. Παράλληλα επεσήμαναν ότι η ΕΛΒΟ διαθέτει επαρκή τεχνική υποδομή και προσωπικό προκειμένου να διαδραματίσει το δικό της σημαντικό ρόλο στον ευαίσθητο τομέα της εθνικής άμυνας αλλά και της παραγωγικής ανασυγκρότησης.



Ως ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τονίζουμε ότι θα βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΛΒΟ και τις μεθοδεύσεις για απολύσεις εργαζομένων. Καλούμε σε συντονισμό όλους τους εργαζομένους να στείλουν ένα δυναμικό μήνυμα στην κυβέρνηση κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων της ΔΕΘ ενάντια στα μέτρα που πλήττουν την μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας και απαξιώνουν τις ζωές μας.


Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: