23.9.13

Σύγκληση της Ολομέλειας ή προ ημερησίας συζήτηση θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ...



Την έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από τον πρόεδρο της Βουλής και, αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, τη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης με την...
έναρξη της νέας συνόδου της Βουλής για το θέμα της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, η οποία διήρκεσε 40 λεπτά.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι ζήτησε από τον κ. Παπούλια να αναλάβει κάθε δυνατή πρωτοβουλία, ώστε με αποφασιστικότητα και συντεταγμένα να αντιμετωπιστεί η εγκληματική δράση των νεοναζί. «Ήρθε η ώρα η Χρυσή Αυγή να τεθεί ενώπιον του νόμου», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ήρθε η ώρα να μπει τέλος στο χάιδεμα από μερικά ΜΜΕ της Χρυσής Αυγής και να δοθεί τέλος στις ανιστόρητες εξισώσεις που νομιμοποιούν την εγκληματική της δραστηριότητα», υπογράμμισε.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέκρινε τον πρωθυπουργό επειδή -όπως είπε- δεν επιθυμεί να γίνει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. «Θλίβομαι», ανέφερε και είπε ότι σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής την έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας «για να καταθέσουμε ενώπιον του ελληνικού λαού τις θέσεις μας για την αντιμετώπιση της δραστηριότητας της Χρυσής Αυγής», σημειώνοντας ότι, αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, θα ζητήσει τη διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτησης με την έναρξη της νέας συνόδου της Βουλής.

«Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εγγυητής της ομαλότητας και των δημοκρατικών θεσμών και μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να απομονώσουμε τους εγκληματίες και να προστατέψουμε την κοινωνία από τη βαρβαρότητα», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: