2.8.12

Με Μιραλάς, Γκρέκο και «Κάνιο»...


Τρία «νέα» πρόσωπα είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι έδωσαν το παρών στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Έρμελο της Ολλανδίας.

Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο γήπεδο βρέθηκαν ο ... Κέβιν Μιραλάς, ο Αριέλ Ιμπαγάσα και το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, ο Λεάντρο Γκρέκο.

Ο Βέλγος στράικερ του Ολυμπιακού έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Ιταλός μέσος, ο οποίος εγκλιματίζεται στα δεδομένα της νέας του ομάδας. Ο «Κάνιο» έκανε ατομικό πρόγραμμα, ως επί το πλείστον, ενώ συμμετείχε και σε κάποιες ασκήσεις κατοχής της μπάλας με τους συμπαίκτες του.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα, αυτό είχε ξανά αρκετή ποικιλία σε ασκήσεις. Οι παίκτες δούλεψαν πάνω στην τακτική, την τεχνική τους, ενώ παράλληλα, με την μπάλα στα πόδια, συνέχισαν να «χτίζουν» και τη φυσική τους κατάσταση, ενόψει της νέας σεζόν.

Έκαναν αρκετές ασκήσεις τακτικής. Χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα δούλεψε στην επιθετική και αμυντική λειτουργία. Οι μεν ψάχνοντας το γκολ, οι δε προσπαθώντας να βγάζουν σωστά και ψύχραιμα την μπάλα από την περιοχή τους, εκδηλώνοντας ουσιαστικά μία νέα επίθεση. Στο άλλο μισό του γηπέδου δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων.

Αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν τα σουτ τους, όπως και τις πάσες τους, ελέγχοντας την μπάλα. Στο άλλο μισό του γηπέδου, οι επιθετικοί υποδέχονταν την μπάλα και τελείωναν με γκολ τις φάσεις.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στις 9:30 τοπική ώρα (10:30 Ελλάδας).
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: