31.8.12

Καταργείται η Ειδική Γραμματεία ΕΣΠΑ και Ανταγωνιστικότητας...


Εκδόθηκε η κοινή υπουργική απόφαση με την οποία καταργείται η Ειδική Γραμματεία Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) και η Ειδική Γραμματεία για την Ανταγωνιστικότητα.

Αντίστοιχα, καταργούνται και οι ... θέσεις μετακλητών ειδικών γραμματέων, οι οποίοι προΐστανται των συγκεκριμένων Ειδικών Γραμματειών.

Οι υπηρεσίες που συγκροτούν την Ειδική Γραμματεία ΕΣΠΑ μεταφέρονται ως σύνολο αρμοδιοτήτων, οργάνων, θέσεων και προσωπικού, στη Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, υπαγόμενες στη Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιφερειακής Πολιτικής και Δημοσίων Επενδύσεων και όπου, στη νομοθεσία, προβλέπεται αρμοδιότητα του ειδικού γραμματέα ΕΣΠΑ η αρμοδιότητα αυτή ασκείται από τον γενικό γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης.

Επίσης και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» και η Διεύθυνση Προώθησης της Ανταγωνιστικότητας μεταφέρονται, ως σύνολο αρμοδιοτήτων, οργάνων, θέσεων και προσωπικού, στη Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και αντίστοιχα, η αρμοδιότητα του ειδικού γραμματέα για την Ανταγωνιστικότητα, θα ασκείται από τον γενικό γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: