31.8.12

Κόντρα Στουρνάρα - Λαφαζάνη στην βουλή...


Λαφαζάνης: «Γιατί κρύβεται ο πρωθυπουργός;»...

Σε υψηλούς τόνους και χωρίς τους Σαμαρά και Τσίπρα διεξήχθη σήμερα το πρωί στη Βουλή, η προγραμματισμένη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό για τα αποτελέσματα των επίσημων επισκέψεων του Αντώνη Σαμαρά σε Γερμανία και Γαλλία.
Ο... Στουρνάρας ο οποίος αντικατέστησε τον πρωθυπουργό, μίλησε για αλλαγή κλίματος, με τις καταθέσεις να επιστρέφουν, αλλά και με την αποκατάσταση της αξίας των ελληνικών ομολόγων στη δευτερογενή αγορά.
Στη συνέχεια, ο Λαφαζάνης, ο οποίος αντικατέστησε τον κ. Τσίπρα, έκανε λόγο για εξετάσεις υποταγής και γονυκλισίας του Σαμαρά στη Μέρκελ, προκαλώντας το ξέσπασμα του υπουργού Οικονομικών :"Πολύ ωραίες οι ρητορικές κορώνες σας κ. ΛΑφαζάνη αλλά ποιος θα μας δάνειζε 400 δις για να σωθούμε;

Που θα ήμασταν σήμερα να δεν είχαμε αυτά τα λεφτά. Πίσω από το 1950.Το επίπεδο του λαού σαφώς έχει πέσει αλλά όχι δραματικά. Δεν έχουμε γίνει Αργεντινή!".

Mε αφορμή την απουσία του Αντώνη Σαμαρά, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εξαπέλυσε επίθεση στον ίδιον.
«Γιατί κρύβεται ο πρωθυπουργός;», τόνισε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

«Γιατί φυγομαχεί; Γιατί έχει να εμφανιστεί στη Βουλή από τις προγραμματικές δηλώσεις και αρκείται σε μονολόγους; Εγκαινιάστηκε μια νέα πρακτική από τον πρωθυπουργό, της εξαφάνισης»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: