9.1.12

Μαρινάκης: «Οι τουρίστες και οι βετεράνοι δεν έχουν θέση στην ομάδα!”...


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ιδιαίτερα αυστηρός στην ομιλία του προς τους παίκτες και μάλιστα, σε σημεία, υπήρξαν και καυστικότατες αναφορές του!

Δε χαρίστηκε σε κανέναν και τόνισε ότι, με ... τη χθεσινή εμφάνιση και τις “σαχλαμάρες” τους, όπως είπε χαρακτηριστικά, έδωσαν …τροφή ακόμα και στον προπονητή του ΠΑΟ, Ζεσουάλδο Φερέιρα!

Έριξε “βέλη” κατά παικτών που χαρακτήρισε “τουρίστες και βετεράνους”, ενώ είπε επίσης ότι χθες “ούτε προπονητή δε χρειαζόσασταν για να κερδίσετε τη Δράμα”!

Αναλυτικά η ομιλία του προέδρου του Ολυμπιακού:

“Στον Ολυμπιακό έχετε λυμένα όλα σας τα προβλήματα, είναι λυμένα τα θέματα των συμβολαίων σας, τακτοποιημένες οι οικογένειες, τα σπίτια σας, τα αυτοκίνητα σας, στο ακέραιο και εγκαίρως ημερολογιακά. Σε ανταπόδοση, η δική σας πλευρά δίνει απαράδεκτες εμφανίσεις, σαν τη χθεσινή.

Κάποιοι αγωνίζονται σαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές. Δεν ξεχάσατε τη μπάλα που ξέρετε, αλλά καταντήσατε με τις σαχλαμάρες σας να σας κοροϊδεύει ακόμα και ο προπονητής του Παναθηναϊκού!

Εγώ στον Ολυμπιακό θέλω άντρες με φιλότιμο, καρδιά και ψυχή! Εξακολουθώ να πιστεύω στην ομάδα. Σοβαρευτείτε! Δε χαριζόμαστε σε κανέναν.

Με τον προπονητή σας είχα, έχω και θα έχω άψογη συνεργασία. Και εδώ που τα λέμε, ούτε προπονητή δε χρειαζόσασταν χθες για να κερδίσετε τη Δόξα!

Προχωρήστε και κερδίστε το πρωτάθλημα! Οι τουρίστες και οι βετεράνοι δεν έχουν θέση στην ομάδα!”
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: