31.1.12

"Η γλίτσα δεν έχει τελειωμό"...Οργή και χλεύη για τον Ευαγγελάτο, από τo κοινό του ΣΚΑΙ...
Άραγε να αναρωτιέται ακόμη «σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας, Νίκο Ευαγγελάτο;», ο συμπαθής Νίκος Τσιαμτσίκας.
Μα σ’ έναν κόσμο που ο ΣΚΑΪ αλλάζει, παίρνει φόρα και ... (προσπαθεί να) σκοράρει από τα αποδυτήρια.
Και επειδή, όπως γίνεται αντιληπτό, το ζητούμενο πλέον δεν είναι το «μούφα» ντολμαδάκι της κυρά – Μαίρης, οι μύγες και τα μαμούνια στις σχολικές τυρόπιτες ή τα ποντικοφαγωμένα στρώματα, αλλά ο… ανταγωνισμός και ο (γενικότερος) πόλεμος, όλα έγιναν τσακ – μπαμ και χωρίς μπαζούκας.
Και μπορεί εντός του Φαληρικού μεγάρου οι αντιδράσεις αναγκαστικώς να ήταν κόσμιες, ωστόσο οι τηλεθεατές δεν «μάσησαν» στην είδηση της κορυφαίας μεταγραφής.
Στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ, όπου και αναρτήθηκε με όλες τις τιμές η είδηση της νέας «άφιξης», τα ειρωνικά, πικρόχολα και ως επί το πλείστον αρνητικά σχόλια έδωσαν και πήραν.
Βέβαια, εδώ, η είδηση δεν είναι τα σχόλια, αλλά η δημοσίευση τους. Κοινώς, η είδηση προκύπτει από τη μεγαλοθυμία του καναλιού και των διαχειριστών της ιστοσελίδας, φυσικά, να δημοσιεύουν και σχόλια που κάθε άλλο παρά κομψά είναι τόσο για το κανάλι όσο και για τον ίδιο τον δημοσιογράφο.
Ή μήπως δεν πρόκειται περί μεγαλοθυμίας; Αν θυμηθεί κανείς και το σχετικό tweet του κ. Αλαφούζου για τη μεταγραφή του Γιώργου Αυτιά…
mediablog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: