31.1.12

Κλειστά σχολεία λόγω ψύχους...


Απαγορεύτηκε η διέλευση των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης...
Λόγω του χιονιά κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο Καρπενήσι και στους Δήμους Διρφίων - Μεσσαπίων, Μαντουδίου και Λίμνης - Αγίας Άννας, στην Εύβοια, καθώς και στο Μενίδι, στους Θρακομακεδόνες, στον Ωρωπό και στο Πόρτο Ράφτη.

Στην ...
περιφερειακή οδό Πεντέλης απαγορεύτηκε η διέλευση των οχημάτων, ενώ μόνο με αλυσίδες επιτρέπεται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειακός της Πεντέλης είναι κλειστός από το ύψος του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου έως τον ιερό ναό του Αγίου Πέτρου.

Στη λεωφόρο Πάρνηθας η κυκλοφορία των αυτοκινήτων επιτρέπεται μόνο με αλυσίδες από το τελεφερίκ έως το καζίνο.

Σε ισχύ είναι η απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, για τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ δεν εκτελούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πρίνου - Καβάλας και Νέα Στύρα - Αγία Μαρίνα.

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες του πλοίου «Θάσος 6», το οποίο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν μπορούσε να δέσει το απόγευμα της Δευτέρας στο λιμάνι της Θάσου, προερχόμενο από Κεραμωτή.

Το πλοίο, το οποίο μετέφερε 104 επιβάτες, 9 Ι.Χ. αυτοκίνητα, 5 φορτηγά και 1 λεωφορείο, λόγω των ισχυρών ανέμων παρασύρθηκε και προσάραξε σε αβαθή.

Τελικά, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, έπειτα από ώρες, στο λιμάνι με τη βοήθεια γερανοφόρου καλαθοφόρου οχήματος από την ξηρά, που επιστρατεύθηκε γι' αυτόν τον λόγο.

Η όλη διαδικασία ξεκίνησε στις 18:35 και ολοκληρώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα.

Το πλοίο παραμένει στα αβαθή και εντός της ημέρας αναμένεται ρυμουλκό στην περιοχή, προκειμένου να το βοηθήσει να δέσει στο λιμάνι και να αποβιβάσει τα οχήματα...
BHMA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: