27.8.10

Στου Αη Γιώργη τα... κοψίδια...

Η αποκάλυψη του Nonews-NEWS για το πέρασμα του Κουρασμένου από την Αρκαδία και τα παράλια της, εξακολουθεί να απασχολεί τις παραπολιτικές στήλες των εφημερίδων:
"Αργότερα, αργότερα (το περασμένο Σαββατοκύριακο) πλησίασαν δυο κότερα...
Οχι ανοιχτά των Αζορών, αλλά στα καταγάλανα νερά του Αη Γιώργη, στον όρμο Λεωνιδίου. Το... μυστήριο, εάν το ένα από αυτά έφερε τον κ. Κώστα Καραμανλή ώς εκεί, απασχόλησε πολύ τους κατοίκους και...

...έφτιαξε «σενάρια» επί «σεναρίων» -τελικά, ο τέως πρωθυπουργός είχε έρθει οδικώς και φιλοξενήθηκε σε νέο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών.

Πριν φτάσει, η Αστυνομία φρόντισε να «καθαρίσει» τις εκεί παραλίες από τους «σκηνίτες» και στις λίγες μέρες της παραμονής του η πρόσβαση στην περιοχή ήταν ανέφικτη... Ενα βράδυ ανέβηκε, οδηγώντας ο ίδιος το αυτοκίνητό του (ένα τζιπ) στο γραφικό, μέσα στα έλατα, ορεινό χωριό Κουνουπιά, που το επισκέπτεται από παλιά. Για φαγητό, μαζί με την οικογένειά του και μεγάλη παρέα, στην ταβέρνα του «Ποταρή» -ένα ολόκληρο αρνί στη σούβλα, πατάτες, σαλάτες και όλα τα παραδοσιακά συνοδευτικά. Ηταν ευδιάθετος, αδυνατισμένος, μαυρισμένος από τον ήλιο, κάζουαλ μες στο τζιν του· με τη Νατάσσα δίπλα του, κομψότατη, ντυμένη στα λευκά".
Ο.Μπ.-Πολιτικά παρασκήνια-Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: