15.3.10

Απόρριψη και στο Εφετείο της αγωγής Β.Παπαγεωργόπουλου κατά Χρύσας Αράπογλου...


Απορρίφθηκε και από το Εφετείο η αγωγή που είχε ασκήσει ο Β.Παπαγεωργόπουλος κατά της Χρύσας Αράπογλου, διεκδικώνας αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ για συκοφαντική δυσφήμισή του, ύστερα από δηλώσεις της δεύτερης για τη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η αγωγή είχε απορριφθεί και πρωτοδίκως, μάλιστα τότε είχε προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι υπήρχε αναφορά στο σκεπτικό της, ότι η κριτική που ασκήθηκε στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και αποτέλεσε τη βάση της αγωγής " είναι...


βάσιμη και στηρίζεται σε αληθή περιστατικά…”. Ίδιο περίπου είναι το σκεπτικό και της απόφασης του Εφετείου, το οποίο μάλιστα αναφέρει ότι “Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης καθυστέρησε να προβεί στις επιβεβλημένες ενέργειες, τόσο στην υπόθεση της υπεξαίρεσης των 25 εκατ. ευρώ όσο και της υπεξαίρεσης της παγίας από 350.000 ευρώ περίπου”.
Με αφορμή την Εφετειακή αυτή απόφαση, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει έκτακτη συνέντευξη τύπου για σήμερα, ενώ μία ώρα αργότερα θα παραχωρήσει συνέντευξη και η Χρύσα Αράπογλου.
www.newsblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: