22.3.10

Βγενό: «Κάποιοι δεν μπορούν»


Η ήττα σε ντέρμπι με Ολυμπιακό ακόμα και αν το ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, είναι πάντα κάτι αρνητικό και φυσικά κανείς στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσε να ήταν χαρούμενος. Μετά το ντέρμπι ο εκ των μεγαλομετόχων Ανδρέας Βγενόπουλος τόνισε: «Ο κόσμος...

έφυγε δυσαρεστημένος από το γήπεδο. Σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν πιο τυχερός και ικανός και κέρδισε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερη και σταθερότερη ομάδα και θα πάρει δίκαια το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θα αρκεστεί στην δεύτερη θέση και τα πλέι οφ».

Για επόμενη μέρα: «Η θέση μου είναι γνωστή, θα πρέπει να πάρουμε δύο μεγάλους παίκτες και να φουμε τι θα γίνει με κάποιους που φαίνεται πως δεν μπορούν να φορέσουν την φανέλα του Παναθηναϊκού. Όλα καλά πάνε με εμάς, αυτοί που πρέπει να φροντίσουν τα προβλήματά τους είναι οι Ολυμπιακοί. Η ανατροπή έχει γίνει. Σήμερα μας έλειπε η τύχη σε εφτά λεπτά βάλαμε τρία γκολ μέσα στην Ρώμη και σήμερα εδώ δοκάρι και έξω χάνεις, δοκάρι και μέσα βάζεις πέντε γκολ».

Θανάσης: «Μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου»

Από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, τόνισε: «Μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου, αλλά το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Παναθηναϊκός».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Πατέρας δεν θέλησε να κάνει την παραμικρή δήλωση.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: