21.12.09

H επόμενη μέρα στον ΔΟΛ...

Η κατάσταση της υγείας του Χρ.Λαμπράκη είχε οδηγήσει εκ των πραγμάτων τα υψηλά κλιμάκια του ΔΟΛ σε ζυμώσεις για την επόμενη μέρα στον Οργανισμό. Τα σχέδια που είχαν τεθεί επί τάπητος θα ξεκινούσαν να υλοποιούνται άμεσα ακόμη και αν ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Οργανισμού δεν έχανε τελικά την μάχη αφού ήταν δεδομένο ότι για αρκετό καιρό η κατάσταση του δεν θα επέτρεπε καμία επαγγελματική ασχολία.
Όπως όλα δείχνουν η κατάσταση θα μείνει ως έχει με τον Στ.Ψυχάρη να έχει πλέον ολοκληρωτικά τον έλεγχο και το ...



γενικό πρόσταγμα για όλα χωρίς να υπάρχει σε πρώτη φάση ενδεχόμενο αλλαγών στο οργανόγραμμα. Δεν πρόκειται να γίνουν αναβαθμίσεις ή προαγωγές. Με απλά λόγια δεν πρόκειται να πάρει ο Στ.Ψυχάρης την θέση του Χρ.Λαμπράκη και κάποιος άλλος να αναλάβει έστω και κάποιες από τις αρμοδιότητες του Στ.Ψυχάρη (ειδικά όσον αφορά το τρέξιμο και την πολιτική των εφημερίδων). Ο Στ.Ψυχάρης θα συνεχίσει να κάνει ότι έκανε και θα αναλάβει και τις υποχρεώσεις και αρμοδιότητες του Χρ.Λαμπράκη. Μάλιστα οι δικές μας πληροφορίες όχι τόσο για το άμεσο αλλά για κοντινό μέλλον κάνουν λόγο για πρόσωπα που θα αναλάβουν σημαντικούς ρόλους στον Οργανισμό τα οποία θα αποτελέσουν για τον πολύ κόσμο και την πιάτσα έκπληξη. Φυσικά πρόκειται για πρόσωπα της απολύτου (για να μην πούμε τυφλής) εμπιστοσύνης του Στ.Ψυχάρη με τα οποία θα σηματοδοτηθεί η εποχή της νέας ηγεσίας στον ΔΟΛ.

ΥΓ: Φυσικά όλα αυτά με την προυπόθεση πάντοτε ότι η σχέση και συνεργασία του Στ.Ψυχάρη με τον Β.Ρέστη θα συνεχίσει να βρίσκεται στα σημερινά άριστα επίπεδα.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: