2.12.09

Πρωτοφανές.Ο εντεταλμένος σύμβουλος Κέκης της ΕΡΤ κατέθεσε υπέρ της AGB και κατά της ΕΡΤ

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, η υπόθεση για τις μετρήσεις τησ AGB μπαίνει σκανδαλωδώς στο αρχείο.
Δηλαδή ένα πόρισμα εκατοντάδων σελίδων του εισαγγελέα που μιλάει για 5 κακουργήματα πάει στον κάλαθο των αχρήστων.Στο βούλευμα δεν αντικρούεται ούτε το πόρισμα του εισαγγελέα ούτε οι καταθέσεις Βαξεβάνη για την AGB (δείγμα που το προεπιλέγει η εταιρεία, γριές που βλέπουν επί 70 ώρες τηλεόραση, ονόματα νοικοκυριών που δεν είναι απόρρητα και μπορεί να τα χρηματίσει ο κάθε καναλάρχης).Υπέρ της εταιρείας καταθέτουν οι εκπρόσωποι των ευνοούμενων καναλιών (Mega, ΑΝΤ 1) οι οποίοι λένε απλώς πως η AGB είναι καλή εταιρεία και δεν έχουν πρόβλημα. Και με αυτές τις καταθέσεις μπαίνει η υπόθεση αρχείο.
Επίσης παρότι ο νόμος λέει καθαρά πως ...


η εταιρεία μετρήσεων απαγορεύεται να έχει σχέση με διαφημιστικές εταιρείες και κανάλια, το βούλευμα με ερμηνεία του νόμου αυθαίρετη λέει πως μπορεί η AGB να έχει σχέση. Δηλαδή το Mega να είναι μέτοχος της AGB (όπως λέει το εισαγγελικό πόρισμα) και ταυτόχρονα μα μετριέται από αυτήν! Και μαχαίρι και καρπούζι.
Το πιο σκανδαλώδες;Το πόρισμα του εισαγγελέα λέει πως η ΕΡΤ έχει χάσει 2 εκατομμύρια από τις μετρήσεις της AGB. Αλλά ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΡΤ, Κώστας Κέκεης, αντί να πάει στον εισαγγελέα και να υποστηρίξει τα συμφέροντα της ΕΡΤ, να ζητήσει εξηγήσεις, πάει και καταθέτει πως δεν υπάρχει θέμα με τις μετρήσεις της AGB. Μήπως πρέπει ο κύριος Γερουλάνος να ζητήσει ποινική διαδικασία για παράβαση καθήκοντος από τον κύριο Κέκη; Και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να ξανανοίξει την υπόθεση γιατί αυτά που λέει το Συμβούλιο δεν είναι νομική στοιχειοθέτηση αλλά καραμπινάτη συγκάλυψη;
Από troktiko.

Δεν υπάρχουν σχόλια: