23.5.09

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης από την Ηγουμενίτσα....


Επίθεση εναντίον όλων των κομμάτων αρχής γενομένης από τους Οικολόγους-Πράσινους εξαπέλυσε ο Γ.Καρατζαφέρης μιλώντας το Σάββατο από την Ηγουμενίτσα. Επανέλαβε τις θέσεις του ΛΑΟΣ για τα εθνικά θέματα και ανεφέρθηκε ιδιαίτερα στην παράνομη μετανάστευση και τα επεισόδια στην Αθήνα.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης άρχισε την ομιλία του στην Ηγουμενίτσα με αναφορά στις παρεμβάσεις του ως ευρωβουλευτής σχετικά με τα μεγάλα εθνικά θέματα.
Επανέλαβε τη θέση του ΛΑΟΣ για την ονομασία των Σκοπίων («Λέμε όχι σε οποιοδήποτε πρόθεμα ή παράγωγο της λέξης Μακεδονία για τα Σκόπια»), καθώς και την αντίθεση του κόμματός του στην...
είσοδο της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ έως ότου «τακτοποιηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου».

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης και στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Αθήνα και κατηγόρησε «τις αριστερές συνιστώσες, οι οποίες με την πρώτη ευκαιρία δείχνουν την μεγάλη τους ευαισθησία στην μουσουλμανική θρησκεία, αλλά δεν δείχνουν και την ανάλογη ευαισθησία όταν καθυβρίζεται η χριστιανική θρησκεία».

Επέκρινε όλα τα κόμματα, ξεκινώντας από τους Οικολόγους-Πράσινους για τις θέσεις τους στα εθνικά θέματα, το ΠΑΣΟΚ, το οποίο δεν αντιμετώπισε τη «βαρβαρότητα» στα 20 χρόνια της διακυβέρνησής του, τον πρωθυπουργό ότι έκλεισε τη Βουλή, την οποία είπε πως ο κ. Παπανδρέου είχε μετατρέψει σε ανακριτικό γραφείο και το ΚΚΕ ότι εμπλέκεται σε σκάνδαλα μέσω των εταιριών του.

«Κατεβαίνουμε στις ευρωεκλογές με το σύνθημα διαφάνεια και αποτίναξη της διαφθοράς όπου αυτή υπάρχει» κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: