23.5.09

Το ποντίκι που βρυχάται (φάλτσα) ...

Ο Κακαουνάκης καταγγέλλει το Δελατόλα για εκβιασμό...
Μαχαιρώματα. Ο Κακαουνάκης έβγαλε τα στιλέτα και μαχαιρώνει το Δελατόλα, τον οποίο και καταγγέλλει ότι μέσα από το "ΠΟΝΤΙΚΙ" εκβιάζει τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ, για να πάρει διαφήμιση:
"Ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, ο εκδότης του "ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ" , Κώστας Παπαϊωάννου, δε διανοήθηκε να παραβιάσει το δικό του νόμο δεοντολογίας και ηθικής, που έλεγε ότι "από τη στιγμή που βάζεις στην εφημερίδα σου κρατικές διαφημίσεις, γίνεσαι μέρος του συστήματος και χάνεις την ανεξαρτησία σου, επομένως στο "ΠΟΝΤΙΚΙ" δε θα μπει τέτοια διαφήμιση" . Τον παρακαλούσαν συνεργάτες και φίλοι που έβλεπαν να μην τα βγάζει πέρα οικονομικά: "Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, δέξου κρατική διαφήμιση και ας...

δημοσιεύεις δίπλα άρθρα που να χέζεις πατόκορφα τα υπουργεία και τους οργανισμούς που διαφημίζονται" .
Δεν είχαν καταφέρει να του γυρίσουν το κεφάλι. Μέχρι που αναγκάστηκε να πουλήσει το "παιδί" του στον Αντώνη Δελατόλα, πιστεύοντας ότι το αφήνει σε καλά χέρια...
Ποιος να του έλεγε ότι μετά από λίγα χρόνια θα είχε μόνο ο τίτλος να θυμίζει την ανεξάρτητη, μαχητική εφημερίδα... Ο Δελατόλας όχι μόνο δέχτηκε αμέσως κρατικές διαφημίσεις-όπως κάνουν όλοι- , αλλά έφτασε στο περασμένο φύλλο του "ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ" να χρησιμοποιεί τις πιο άθλιες εκδοτικές μεθόδους για να πάρει διαφήμιση: Έστησε μια ολόκληρη σελίδα εναντίον του προέδρου του ΟΠΑΠ, Χρήστου Χατζηεμμανουήλ, που ξεκινούσε από τις αποδοχές του και κατέληγε στο ότι... προδίδει τον Καραμανλή και πάει με τη Ντόρα (!) με προφανή σκοπό να τον... προσέξει ο ΟΠΑΠ.
Δεν ξέρουμε αν τελικά "τσιμπήσει" ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ και ούτε μας νοιάζει... Εκείνο που μας στενοχωρεί είναι η κατάντια ενός ιστορικού τίτλου, που έχει γράψει ιστορία στον Ελληνικό Τύπο... " .

Δεν υπάρχουν σχόλια: