30.5.09

Δεν είναι Γιάννης... είναι Γιαννάκης (Ντερμπεντέρης)...


Το ΒΗΜΑ διαψεύδει τον Παπαγιάννη, αλλά...
Το ΒΗΜΑ διαψεύδει ότι ο Γ.Παπανδρέου έδωσε συνέντευξη στο κυριακάτικο φύλλο όπως υποστήριξε ο Γ.Παπαγιάννης. Στο κείμενο της διάψευσης η εφημερίδα αναγνωρίζει την μεγάλη της ήττα. Ποια? Το χάος που χωρίζει το δίδυμο Ψυχάρη - Πρετεντέρη από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.
Δεν αποσύρθηκε μεν η συνέντευξη , όμως ο Παπανδρέου τους έφτυσε κατάμουτρα. Δεν δέχθηκε να δώσει συνέντευξη στο ΒΗΜΑ, όπερ θεωρείται θανάσιμη προσβολή για...

την εφημερίδα που υποτίθεται δεσπόζει στα πολιτικά πράγματα, και επιδιώκει την κηδεμονία των αρχηγών των 2 μεγαλυτέρων κομμάτων. Διαβάστε την διάψευση:
«Το Βήμα» διαψεύδει τα περί συνέντευξης Γ. Παπανδρέου
Εκπρόσωπος της εφημερίδας «Το Βήμα» χαρακτήρισε ως μυθεύματα τα αναγραφόμενα σε διάφορα blogs ότι δήθεν υπήρξε συνέντευξη του κ. Γ. Παπανδρέου προς την εφημερίδα, η οποία ακυρώθηκε. Ουδεμία συνέντευξη υπήρξε, τόνισε κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος.

Για το ίδιο θέμα, το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Η εφημερίδα «Το Βήμα» είχε ζητήσει εν όψει των ευρωεκλογών από το ΠΑΣΟΚ, συνέντευξη του Προέδρου του Κινήματος.

» Στις αρχές της εβδομάδας, το ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε στην εφημερίδα ότι, η συνέντευξη δεν εντάχθηκε στον προγραμματισμό των συνεντεύξεων του Προέδρου του Κινήματος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: