3.5.09

Χωρίς τα "αυτά" ...

Θυμάστε εκείνο το κολομβιανό σίριαλ «Χωρίς αυτά δεν υπάρχει Παράδεισος» (όπου «αυτά», ίσον τα γυναικεία στήθη) που είχε μεταδώσει πριν από δυο χρόνια ο Alpha; Και είχε γίνει καλτ σουξέ, με αφοσιωμένους οπαδούς ανά το πανελλήνιον να ορκίζονται στο όνομά του -και σε «αυτά», βεβαίως, βεβαίως. Ε, λοιπόν, εδώ και μερικές ημέρες το ξαναπαίζει μεταμεσονυκτίως ο Alpha, για να ευφραίνονται οι παλαιοί οπαδοί και να μένουν με το στόμα ανοιχτό οι νεότεροι. Αλλά δεν είναι εκεί η είδηση. Η είδηση είναι ότι το...

Mega πήρε τα δικαιώματα παραγωγής της σειράς, για να το βγάλει σε ελληνική εκδοχή με δικούς μας πρωταγωνιστές και διαλόγους.

ΒΛΕΠΕ, δηλαδή, «Μαρία η άσχημη», βλέπε «Λάκης ο Γλυκούλης», τις δύο μεγάλες επιτυχίες του καναλιού που ήρθαν απ' τα ξένα. Γιατί να μην τριτώσει το καλό; Και μιλάμε τώρα για μια σειρά που ξεκίνησε ως ανέκδοτο από την κολομβιανή εταιρεία Caracol Television και εξελίχθηκε σε πραγματικό φαινόμενο ανά την υφήλιο -στις ΗΠΑ, συγκεκριμένα, είναι από τις πρώτες σε συνολική τηλεθέαση σειρές!
Από τη στήλη Μέσα & Media, του Χρήστου Ξανθάκη, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: