10.10.21

Βόλος: Παρασύρθηκε όχημα από ορμητικά νερά...



Δείτε ζωντανά την πορεία της κακοκαιρίας...
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός οδηγού που επιχείρησε να περάσει τον χείμαρρο Ξηριά, στον Βόλο. Τα ορμητικά νερά της βροχής παρέσυραν το όχημα, το οποίο σχεδόν βυθίστηκε, με τον οδηγό να... καλεί σε βοήθεια.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, οι αρχές έσπευσαν στο σημείο με τον οδηγό να καταφέρνει να απεγκλωβιστεί εγκαταλείποντας το όχημα από το παράθυρο.


Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχε εκσκαφέας του Δήμου Βόλου, ο οποίος ανέλαβε να ανασύρει το όχημα.

«Αγριεύει» ο καιρός από το μεσημέρι

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις μεσημβρινές ώρες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Σύμφωνα με το έκτκακτο δελτίο καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 με ενίσχυση το βράδυ στα δυτικά.

Η κακοκαιρία «Αθηνά» πέρασε σήμερα από τη πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια προκαλώντας νέες καταστροφές και δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα σε Αχλάδι, Κοτσικιά, Στροφυλιά και Αγία Άννα αφού έντονα ήταν τα πλημμυρικά φαινόμενα αλλά και οι κατολισθήσεις. Ωστόσο όπως αναφέρει η ΕΜΥ τις επόμενες ώρες για την περιοχή της Β. Εύβοιας προβλέπονται μόνο τοπικές βροχές χωρίς ιδιαίτερη ένταση.

Δείτε ζωντανά την πορεία της κακοκαιρίας από το windy.com




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: