3.10.20

Ο καιρός σήμερα...



Για σήμερα, Σάββατο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα και με αυξημένη σχετική υγρασία. Η... ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5, στο Ιόνιο 6 και από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 27 με 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 29 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες 28 και στην Βόρεια Κρήτη τους 30 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο τους 29 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική αραιές νεφώσεις

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: