24.9.20

Το πάρτι συνεχίζεται…


Για «πάρτι με αδιαφανείς αναθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ εν μέσω πανδημίας και πλημμυρών», έκανε λόγο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, τονίζοντας μάλιστα ότι αυτό συνεχίζεται.

«Να λοιπόν η... ευκαιρία να πλουτίσουν οι λίγοι και ισχυροί. Η πανδημία, οι πλημμύρες, τα εθνικά θέματα, ό,τι αναστατώνει και φοβίζει για την ασφάλεια και την ζωή των ανθρώπων, αποτελεί την χρυσή ευκαιρία για τον αδιαφανή πλουτισμό των ολίγων που δεν χάνουν την ευκαιρία να αυγατίσουν και να διευρύνουν τον πλούτο τους. 

Πάντα με την ‘ευγενική αρωγή και συνεργασία της κυβέρνησης’», δήλωσε μεταξύ άλλων, καταγγέλλοντας συμβάσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων, που με αποφάσεις της κυβέρνησης επεκτείνονται χωρίς καμία σχέση με το συμφωνημένο αντικείμενο για το οποίο υπεγράφησαν.

Στην πραγματικότητα, ο πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι όταν ο φόβος και το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι στραμμένο αλλού, η ‘ευκαιρία’ είναι σπάνια, αφού κανείς δεν ασχολείται και κανείς δεν αντιδρά. 

«Κάποιοι ελάχιστοι μέσα από τη λογική του απείραχτου, του ανεξέλεγκτου και της ασυδοσίας, θα πλουτίσουν ξανά. Η αδιαφάνεια θα βασιλεύει. Η διασπάθιση και η σπατάλη σε πρώτο πλάνο. 

Οι πολλοί που αγωνίζονται να επιβιώσουν, θα συνεχίσουν να βασανίζονται και να αγωνιούν. Δυστυχώς», καταλήγει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: