8.9.20

Ριάλιτι: Το κόλπο (χάλασε)...

Big Brother βιασμός εταιρείες
Αλήθεια, γιατί τόση αγανάκτηση?
Το (τηλεοπτικό) κόλπο είναι γνωστό. Στήνουν ένα ριάλιτι, με το ανάλογο περιεχόμενο -διόλου τυχαία η επιλογή των παικτών- και βάζουν μπροστά παρουσιαστές (ξεχασμένους συνήθως, που ξέρουν όμως να κάνουν την "δουλειά") σελέμπριτι.
Το σκηνικό είναι έτοιμο και παίζει σε live streaming. Αργά, ή γρήγορα οι κάμερες και τα μικρόφωνα θα "πιάσουν" μια χυδαία χειρονομία, ή δήλωση. Θα...
ξεσπάσουν αντιδράσεις στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις. Θα μπουν "στον χορό" και τα social media. Και ο στόχος επετεύχθη: Μεγάλος ντόρος, σημαίνει υψηλή τηλεθέαση.

Η απογοήτευση

Για να μην υπάρχουν ψευδαισθήσεις - για το επίπεδο του τηλεοπτικού κοινού: Μετά το εμετικό σχόλιο περί βιασμού,  το ποσοστό τηλεθέασης παρέμεινε στο ιδιαίτερα υψηλό 24% και στο δυναμικό κοινό στο 23.1%.

To "χτύπημα"

Το μόνο αισιόδοξο σημάδι, είναι, πως, για πρώτη φορά αποσύρονται μαζικά χορηγοί.

Μεταξυ αυτών, είναι τα φυτώρια «Doctor Plant Landscape», τα φυτώρια «Αντεμισάρη», η εταιρεία επίπλων «Rigas Furniture», η «Candia Strom», η εταιρεία φίλτρων νερού «Camelot», η εταιρεία οικιακών προϊόντων «Nef Nef», η εταιρεία γλαστρών «Lechuza» και η εταιρεία κατασκευής τεχνητού χλοοτάπητα «Panda Sports».

Και έπεται συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: