30.11.19

Ξεχωρίζει η «μάχη» του Ηρακλείου...

Ντέρμπι... παραμονής στη Νέα Σμύρνη...

Με τρία παιχνίδια σήμερα (30/11) ανοίγει η 12η αγωνιστική της Superleague. Το ματς ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Σήμερα (30/11) ανοίγει η...
αυλαία της 12ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια. Το σημαντικότερο εξ αυτών διεξάγεται στο Ηράκλειο μεταξύ του ΟΦΗ και της ΑΕΚ (19:30 Novasports 2HD). 

Οι γηπεδούχοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν ψηλά και να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι επιθυμούν να πάρουν... ανάσα και να μην χάσουν περαιτέρω έδαφος σε μία περίοδο, όπου μετά την ισοπαλία κόντρα στον Άρη, η Ένωση βρίσκεται σε επείγουσα αναζήτηση προπονητή. Χωρίς Βέρντε και Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Κρήτη, δίχως Μεγιάδο και Δεληγιαννίδη ο ΟΦΗ.

Σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί και στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναιτωλικό (17:15 Novasports 1HD). Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις και για πολλούς χαρακτηρίζεται σαν ένας πρόωρος τελικός. Στους 3 βαθμούς είναι οι Νεοσμυρνιώτες στους 4 η ομάδα του Αγρινίου.

Ακόμη ένα ματς περιέχει το πρόγραμμα, αυτό του AEL FC Arena, όπου αναμετρώνται ΑΕΛ και Βόλος (17:15 Novasports 3HD). Οι Λαρισαίοι επιθυμούν να επιστρέψουν στη ζώνη των play-of μετά την ήττα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ η ομάδα της Μαγνησίας θέλει να συνεχίσει για τρίτο παιχνίδι αήττητη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

17:15 Novasports 3HD
ΑΕΛ – Βόλος

17:15 Novasports 1HD
Πανιώνιος – Παναιτωλικός

19:30 Novasports 2HD
ΟΦΗ – ΑΕΚ...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: