27.6.11

Έφυγε τρέχοντας και από την Πάτμο ο Νικητιάδης! ...


Πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο πέρασε στα Δωδεκάνησα ο υφυπουργός Τουρισμού Στ. Νικητιάδης που πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.

Η αγανάκτηση του κόσμου εναντίον της κυβέρνησης ήταν έκδηλη και μάλιστα κατεγράφη από τους ευρωπαίους δημοσιογράφους που ... συμμετείχαν σε συμπόσιο της Ε.Ε. στην Λέρο και την Πάτμο.

Στο νησί της Αποκάλυψης … αποκαλύφθηκε ότι από τις 800.000 ευρώ που είχαν εγκριθεί για τη συντήρηση του Σπηλαίου , του σπουδαιότερου δηλαδή μνημείου του παγκόσμιου χριστιανικού τουρισμού, δόθηκαν τελικά μόλις 150.000 ευρώ ενώ η ακτοπλοϊκή σύνδεση με το νησί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Ο Νικητιάδης που συμμετείχε στη σύσκεψη άκουσε τα εξ΄ αμάξης από τους ξενοδόχους της Πάτμου οι οποίοι κατήγγειλαν ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει επειδή επισκέπτεται με ελικόπτερο τα νησιά!

«Μπορεί να πιστεύει ότι οι τουρίστες θα φτάσουν στην Πάτμο με κανό το οποίο άλλωστε χρησιμοποιεί και ο πρωθυπουργός» ανέφερε παρεμβαίνοντας στις εργασίες του συνεδρίου ο βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος τινάζοντας στα ύψη την αντιπαράθεση και την κριτική σε βάρος του υφυπουργού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω των έντονων διαμαρτυριών, ο Νικητιάδης δεν τόλμησε να παραμείνει έως το τέλος του συνεδρίου.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: