30.6.11

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Μπουρούσης!...


Και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Γιάννης Μπορούσης, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία τους με τους Πειραιώτες κοινή συναινέσει και χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ αποζημίωση. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ «πλήρωσε» τη ... συνομιλία που είχε με τον Μάκη Ψωμιάδη, στην οποία εκφράστηκε με υποτιμητικά σχόλια για τους αδερφούς Αγγελόπουλους και φέρεται να ζητάει «φάρμακα».
Μετά την απολογία του, την Τετάρτη, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξέφρασαν την επιθυμία τους στον διεθνή σέντερ να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, καθώς το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Ο Μπουρούσης βρέθηκε με τον εκπρόσωπό του στα γραφεία την Πέμπτη το βράδυ και αποφασίστηκε να δοθεί τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Πλέον, ο Μπουρούσης αποχαιρετά τον Ολυμπιακό μετά από 5 χρόνια, στα οποία κατέκτησε 2 Κύπελλα. Άγνωστος ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα τον πλησιάσουν όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, αν και δεν αποκλείεται να δοκιμάσει την τύχη του και πέρα από τον Ατλαντικό, στο ΝΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: