30.4.11

Ληστές σκότωσαν εν ψυχρώ πελάτη σούπερ μάρκετ!...


Ώρα 13.20: Νεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο πελάτης του σούπερ μάρκετ Τσάμπιον Μαρινόπουλος που βρίσκεται στη συμβολή της Ελ. Βενιζέλου με την Κορίνθου και ο οποίος λίγο νωρίτερα επιχείρησε να ... ακινητοποιήσει τους ληστές που είχαν εισβάλει στο κατάστημα.

Ο άτυχος πελάτης δέχθηκε την εν ψυχρώ επίθεση με όπλο του ενός ληστή και άφησε μπροστά στο ταμείο την τελευταία του πνοή.

Πρόκειται γιατον 59χρονο πυροσβέστη Χρήστο Μαντά πατέρα δυο παιδιών, τηλεφωνητή στον α' πυροσβεστικό σταθμό της Πάτρας και κάτοικο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ο 59χρονος, που είχε πάει για να ψωνίσει στο κατάστημα, είδε τους δυο ληστές - οι οποίοι φορούσαν γυαλιά ηλίου και είχαν κατεβασμένες τις κουκούλες απο τις μπλούζες τους στο κεφάλι - να απειλούν την ταμια του καταστήματος, βγήκε απο το χώρο, πήγε στο πάρκιγκ όπου είχε σταθμεύσει το όχημά του και πήρε απο εκεί ένα ρόπαλο με το οποίο επιστρέφοντας επιχείρησε να τους ακινητοποιήσει. Δέχθηκε όμως την εν ψυχρώ επίθεσή τους και έπεσε νεκρός απο τους τρεις πυροβολισμούς που εξαπέλυσε εναντίον του ο ένας εκ των ληστών.

Οι δράστες αμέσως μετά βγήκαν από το κατάστημα και ετράπησαν σε φυγή πεζοί προς την Ελ. Βενιζέλου. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους ενώ για την ώρα παραμένει άγνωστο αν και πόσα χρήματα πήραν τελικά απο το ταμείο του σούπερ μάρκετ.

Επί τόπου έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη που όμως προπηλακίστηκε από τους υπόλοιπους πελάτες του καταστήματος που είδαν σοκαρισμένοι τη σκηνή της δολοφονίας να εξελισσεται μπροστά στα μάτια τους. Άπαντες διαμαρτύρονται για την αύξηση της εγκληματικότητας.

Ώρα 13.00: Αιματηρή κατάληξη είχε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ληστεία που σημειώθηκε πριν απο λίγο στο σουπερ μάρκετ Τσάμπιον Μαρινόπουλος στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Κορίνθου.

Πιθανότατα οι δράστες πυροβόλησαν έναν πελάτη του καταστήματος που προσπάθησε να τους απωθήσει.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: