30.4.11

Επεισόδια μεταξύ οπαδών ΑΕΚ και ΠΑΟ στη Λ. Αλεξάνδρας...


Σοβαρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι συμπλοκές σταμάτησαν με την επέμβαση της αστυνομίας, η οποία μάλιστα προχώρησε και σε χρήση δακρυγόνων. Νέα επεισόδια λίγη ώρα αργότερα, με ... χούλιγκαν της ΑΕΚ να καίνε «πράσινο» σύνδεσμο, την ώρα που βρίσκονταν άτομα μέσα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν συγκεντρωθεί στο σύνδεσμό τους, στο «δωματιάκι», προκειμένου να ξεκινήσουν μαζί για το ΟΑΚΑ, που στις 20:30 η ομάδα τους αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Την ίδια στιγμή οπαδοί του Παναθηναϊκού άνοιγαν τον δικό τους σύνδεσμο, που βρίσκεται λίγο μέτρα μακριά. Η αντιπαράθεση ξεκίνησε άμεσα, με τους οπαδούς να έρχονται στα χέρια και την αστυνομία να παρεμβαίνει άμεσα.

Το θετικό είναι ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί και υλικές ζημιές, όμως προκειμένου να σταματήσουν οι αψιμαχίες, η αστυνομία προχώρησε και σε χρήσγ δακρυγόνων.

Επεισόδια στου Ζωγράφου

Μεγάλης έκτασης επεισόδια δημιούργησαν οπαδοί της ΑΕΚ στην περιοχή του Ζωγράφου. Οι χούλιγκαν που είχαν ξεκινήσει με μηχανάκια για να πάνε στο Ολυμπιακό Στάδιο επιτέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα και έκαψαν ένα περιπολικό. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν έναν αστυνομικό να έχει τραυματιστεί ελαφρά με πέντρα στο κεφάλι.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ κατευθύνθηκαν αμέσως μετά προς σύνδεσμο του Παναθηναϊκό, στον οποίο έβαλαν φωτιά. Οι περίπου πέντε φίλοι του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν μέσα, ανέβηκαν στην ταράτσα για να μην καούν ζωντανοί.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: