30.4.11

Δήλωση Βορίδη: Ο Μεϊμαράκης είναι εκτεθειμένος. Εγώ στηρίζω τον Καρατζαφέρη ...



Σκληρή απάντηση δίνει ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκης Βορίδης, σε όσους προσπάθησαν να τον εμφανίσουν ότι διαφοροποιείται στο θέμα του Μεϊμαράκη, από την ‘γραμμή» του Γιώργου Καρατζαφέρη. Σε αποκλειστική δήλωση ο... κ. Βορίδης, αφού επισημαίνει ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας, βρίσκεται εκτεθειμένος στην κοινή γνώμη, τονίζει ότι: «όλοι οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. στηρίζουν τον πρόεδρο του κόμματος Το πλήρες κείμενο της δηλώσεως Βορίδη έχει ως εξής.

«Ουδεμία διαφοροποίηση υπάρχει από τη θέση του ΛΑ.Ο.Σ. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Μεϊμαράκης βρίσκεται εκτεθειμένος. Στα πλαίσια αυτά δείχνει μια ακατανόητη αγωνία να υπερασπιστεί τον εαυτό του και επικαλείται μια ιδιωτική συνομιλία με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., την οποία εν συνεχεία ο κ. Καρατζαφέρης, κατηγορηματικά αρνήθηκε. Όπως είναι γνωστό το βάρος της αποδείξεως ενός γεγονότος το έχει αυτός που το επικαλείται.

Επειδή, μια ιδιωτική συνομιλία από τη στιγμή που διαψεύδεται το περιεχόμενό της από την μία πλευρά, δεν είναι δυνατόν να αποδειχθεί, ο κ. Μεϊμαράκης, παραμένει εκτεθειμένος. Επιπροσθέτως, σ’ αυτό δεν θα πρέπει να υπάρχει οποιοδήποτε περιθώριο παρερμηνείας ή μικροπολιτικού παιχνιδιού. Όλοι οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., ειδικώς σ’ αυτό το θέμα, στηρίζουμε απολύτως και χωρίς οιανδήποτε απόχρωση την θέση του προέδρου μας».
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: