7.2.22

Αυτός τους «κάρφωσε», εκείνοι τον διέγραψαν...


Η Ν.Δ. διέγραψε τον «γαλάζιο» δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα, λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού από τον Υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης.

Αναβρασμός στη Νέα Δημοκρατία έπειτα από...

όσα έγιναν στη σύσκεψη της Σπάρτης που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου, παρουσία του τοπικού δημάρχου Πέτρου Δούκα και του –ήδη τέως– υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού. 


Το απόγευμα της Δευτέρας ανακοινώθηκε η παραίτηση του κ. Λιβανού από τον υπουργικό θώκο, ενώ λίγες ώρες αργότερα, η Ν.Δ. διέγραψε και τον «γαλάζιο» δήμαρχο.

«Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου, του κοινοποιήθηκε η σχετική απόφαση διαγραφής από μέλος της παράταξης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Ν.Δ. που αναφέρεται στον Π. Δούκα. 


Υπενθυμίζεται ότι στην εν λόγω σύσκεψη συζητήθηκε η αντίδραση τής τότε κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή μετά τις φονικές πυρκαγιές του 2007, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τη Νέα Δημοκρατία. Μεταξύ άλλων, ο Π. Δούκας (υφυπουργός Οικονομικών της τότε κυβέρνησης) δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους...», προσθέτοντας ότι «κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15%...».


Αρνητική αίσθηση προκάλεσε και η απαράδεκτη αντίδραση του Σπ. Λιβανού που μίλησε για «εποποιία».


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: