28.2.22

Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας...



Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου οι καταθέσεις μαρτύρων που αναμένεται να ρίξουν φως στο μυστήριο με τον θάνατο των 3 παιδιών στην Πάτρα, υπόθεση που έχει... συγκλονίσει το πανελλήνιο. Την ίδια ώρα, καμία ύποπτη ουσία δεν φαίνεται να έχει εντοπιστεί σε αυτό το στάδιο στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, το τρίτο από τα παιδιά της οικογένειας, το οποίο πέθανε τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέχρι αυτή τη στιγμή που οι τοξικολογικές βαίνουν στην ολοκλήρωσή τους, αυτές φαίνονται να είναι καθαρές. Σύμφωνα με το Γιώργο Σόμπολο, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, σε αυτό το στάδιο δεν έχει βρεθεί τίποτα το περίεργο παρα μόνο φαρμακευτικές ουσίες που προέρχονται από την αγωγή που λάμβανε το κορίτσι στο νοσοκομείο, ενώ οι ουσίες αυτές είναι σε ποσότητα που δεν προβληματίζουν τους ειδικούς.

Σύμφωνα με την εκπομπή ο έλεγχος είναι διευρυμένος και το βιολογικό υλικό ελέγχεται για πλήθος ουσιών. Ωστόσο, ακόμη σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το υλικό δεν έχει αποσταλεί προς έλεγχο στην Ελβετία...

ethnos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: