1.2.22

Εντοπίστηκε το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη...


Λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος εντόπισαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης με θύμα ένα 19χρονο στη Θεσσαλονίκη, ενώ ήδη έχει συλληφθεί ένα άτομο απ΄ τα 15 που προσήχθησαν αρχικά.

Τη φονική οπαδική επίθεση στην περιοχή Χαριλάου φαίνεται πως...δέχθηκαν πέντε άτομα. Εκτός απ' τον 19χρονο που έχασε τη ζωή του, άλλοι δύο νεαροί, 19 και 20 ετών, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο «Παπανικολάου

Στην παρέα τους, σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία, βρίσκονταν άλλοι δύο νεαροί που κινούνταν κι αυτοί πεζοί επί της οδού Θεοδ. Γαζή, κοντά στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» του Άρη, αλλά φαίνεται πως πρόλαβαν να ξεφύγουν.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο 19χρονος φαίνεται να κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία λόγω του τραυματισμού που δέχθηκε στη μηριαία αρτηρία, ενώ έφερε και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι οι δράστες της επίθεσης επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα και αφού πλησίασαν την παρέα των πέντε νεαρών τούς ρώτησαν για τις οπαδικές τους προτιμήσεις. 

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ανέλαβαν τις έρευνες, λαμβάνοντας καταθέσεις από περίοικους της περιοχής, ενώ εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων. Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα καταθέσουν και οι δυο τραυματίες.

Όπως αναφέρει το voria.gr, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο». Σύμφωνα με το Thesstoday.gr, άλλη κάτοικος της περιοχής είπε: «Άκουσα φασαρία και φοβήθηκα. Γι’ αυτό δε βγήκα έξω. Άκουσα παιδιά να φωνάζουν. Άκουσα κραυγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: